tisdag 8 mars 2011

Flash-övning!

Måns hade introduktionövningar i Flash. Det var fantastiskt roligt och relativt "lätt". Nu hoppas jag på att kunna fixa Adobe till fler datorer på skolan.
Tänk vad lite det behövs för att roa människan. Vi hade alla mycket roligt åt våra animerade fåglar och humlor i alla fall.

3 kommentarer:

  1. Hej Marie!I Flash nere bland de olika lagren så finns öga-symbolen. Klicka bort ögat på "action guide" (tror jag det heter). Då försvinner linjen... Har du en aning om varför jag inte får med mig rörelserna på figurerna?! Ha det gott! Elisabeth

    SvaraRadera
  2. Hej
    Har varit ute och tittat på din bildresurs. Jag förstår att sidan är under uppbyggnad - men här kommer några synpunkter på vägen;

    Om man går in och tittar på åk 9 2009 där du har skissat på en layout. Jag tycker det är fint när man väljer att illustrera en uppgift med process bilder. Det man skulle vilja ha är en förklaring på uppgiften. Kanske även länkar ut till fler elevexempel.

    Bra jobb!
    /Måns

    SvaraRadera
  3. Hej Marie!
    Håller med om att det var roligt att jobba med Flash och vingliga humlor. idag sitter jag på konstfack och harvar vidare.
    Vi hörs Lotta!

    SvaraRadera